Ден

Месец

Година

Сватбени тържества

Сватбеното тържество е може би един от най-запомнящите се периоди от началото на семейния живот. Постарайте се да осигурите на себе си, както и на близките си добри изживявания и забавление, в този така важен ден. Избора на сватбен диджей със сигурност е най-важната стъпка. Това е човекът на който може да доверите цялостното гладко протичане на събитието. Радвам се, че съм имал удоволствието да бъда част от празника на стотици щатливи младоженци, ще се радвам да бъда част и от Вашият сватбен ден.

За сватбата

Церемония

Ритуал

Уелкъм дринг

Изнесен ритуал

Озвучаване на изнесен ритуал, съдействие на длъжностно лице за техническо оборудване. Уелкъм дринг със съгласуван с Вас музикален плейлист преди началото на ритуала и след това.

Фирмени и корпоративни мероприятия

Обърнете се към мен, за да започнем обсъждане на Вашето следващо корпоративно или фирмено събитие. Работата ми е да го направя професионално и запоминащо се.
– Частно парти
– Фирмено парти
– Биснес ивент
Доверете се на професионализма и опита!

Happy Birthday

Рождени дни, юбилеи и лични празници

Организация, водене, музикално оформление и озвучаване на всякакъв вид лични празници в това чисто: рожден ден, юбилей или кръщене.

Достатъчно дълго време за отличен поглед върху музикалното оформление на едно събитие.

За толкова години съм бил част от прекрасните събития на доста, младоженци, рожденици, както и фирмени ивенти.

Дългогодишен опит, гарантиращ отговорно и професионално отношение към всеки детайл от плануваното събитие.

Дата

Локация

Брой гости

Абитуриентски балове

Абитуренският бал е изключително важно и трепетно събитие в живота на вече пълнолетния човек. Организирането му и от музикална гледна точка е фактор, без който не минава и този празник.